Sla navigatie over

Getuigenissen

Honden met een alternatieve carrière  : Tess & Fons

Tess werd als buddydog geplaatst.Hieronder de getuigenis van haar nieuwe familie. 
Sinds 10 mei is buddyhond Tess bij ons. Dat is het begin van een fantastisch avontuur met haar. Het traject van de buddyhond heb ik (Hanne) ontdekt tijdens het volgen van de PAWS workshop. Een heel interessante en leerrijke workshop.  
Tess is een echte buddy voor elk van ons gezin. Onze oudste zoon (7,5j) heeft autisme en een spieraandoening. Hij heeft een fantastische klik met haar. Onafscheidelijk zijn ze al die twee 🙂 
Onze jongste zoon (4,5j) is meer de speelkameraad. Hij heeft intussen ontdekt dat Tess een heel goede voetbalkeeper is 🙂 
Sinds Tess bij ons is, merken we dat onze oudste zoon verbaler en minder verlegen is tegen (minder gekende) mensen. Wat een leuk effect, enkel nog maar door haar aanwezigheid. 
In huis is ze echt heel rustig en zalig om erbij te hebben. Ze is heel goed opgevoed en houdt van de streeltjes die ze krijgt van elk van ons. Als een kindje verdriet heeft, komt ze traantjes likken. En als ze zin hebben om buiten te ravotten staat ze als eerste paraat aan de deur 🙂 
Als we op wandeling een poes, of andere dieren, tegenkomen, zou Tess daar vol enthousiasme mee willen spelen. Daar zijn we volop mee aan het oefenen om daar rustig mee te kunnen omgaan. Tess doet heel goed haar best hierin.  
Overdag gaat ze ook mee naar het werk, waar ze ‘s morgens in het bureau iedereen persoonlijk goedendag gaat zeggen. En ze zal niemand vergeten 🙂 Een echte allemansvriend die door iedereen graag gezien wordt! 
Hierbij ook een supergrote dankjewel aan Scale Dogs om dit mogelijk te maken. En ook aan alle fantastische mensen die Tess hebben laten ontwikkelen tot de ongelofelijke (buddy)hond die ze nu is! 
Koen, Hanne, Fons, Jef en Tess