Sla navigatie over

Hoe kunt u ons helpen?

Scale Dogs gaat er prat op dat personen met een visuele beperking geen enkele financiële bijdrage moeten leveren voor het verkrijgen van hun geleidehond en wij willen dit graag zo houden. Wij kunnen ons werk als geleidehondencentrum dus alleen maar verder zetten dankzij de steun van donoren, sponsors, sympathisanten, service clubs, bedrijven, scholen, verenigingen, …. Wilt u ons steunen, dan kan dit op verschillende manieren:

Doneren

Om onze geleidehonden kosteloos ter beschikking te stellen aan hun nieuwe baasjes hebben wij geld nodig. Doe ook een gift voor de opleiding van onze geleidehonden of geef uw bank een doorlopende opdracht ten voordele van Scale Dogs teneinde ons te helpen met onze missie.

Ons rekeningnummer: IBAN: BE37 0012 6238 0228 – BIC: GEBABEBB.

Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar

Testament/Legaat

U kunt onze vereniging steunen door Scale Dogs op te nemen in uw testament. Testamenten voor een goed doel genieten van een fiscaal gunstregime. Hierdoor is het mogelijk meer na te laten aan mensen die u nauw aan het hart liggen en tegelijkertijd Scale Dogs te steunen. Uw notaris kan u alle informatie verstrekken over de manier waarop u dit kan doen.

Sponsoring en partnerships

Als bedrijf kunt u een partnership met Scale Dogs aangaan om zo de opleiding van een geleidehond deels of volledig te financieren. Indien U op zoek bent naar een sponsoring project met een sociaal karakter, denk dan aan Scale Dogs en aarzel niet contact op te nemen zodat wij hier samen over kunnen spreken.

Organiseer een actie

U kunt uw vrienden en kennissen vragen deel te nemen aan een inzamelingsactie ten voordele van Scale Dogs ter gelegenheid van een verjaardagfeestje, een huwelijk, een sportieve activiteit, enz.

Word pleeggezin

Het werk van een puppypleeggezin is heel belangrijk voor Scale Dogs. Pleeggezinnen bieden onze pups en jonge honden de ideale basis voor hun toekomstige taak als geleidehond.Meld u aan als pleeggezin

Word vrijwilliger

U kunt ons ook helpen als vrijwilliger: als gastgezin voor één van onze pups, als instructeur op onze hondenschool of een handje toesteken bij andere activiteiten.

Wenst u meer informatie, bel ons : tel 02-660 77 56 – GSM: 0473-30 24 27 of stuur een mail naar info@scaledogs.be. Wij maken graag tijd vrij om u onze werking voor te stellen en de beste manier te bespreken waarop u ons zou kunnen helpen.