Sla navigatie over

Evenementen en activiteiten

19 juni 2024: Salon de sensibilisation au handicap

Scale Dogs zal aanwezig zijn op de “Salon de sensibilisation au handicap” georganiseerd in Jodoigne, op 19 juni van 13 tot 16u,  salle des Rendanges, Boulevard des Rendanges 1370 Jodoigne.


Maandelijkse hondenwandeling in Tervuren

Elke maand, op zondag, organiseren Susan en Véronique, hondentrainers, een hondenwandeling in het prachtige park van Tervuren. De wandeling is ten voordele van Scale Dogs en duurt ongeveer 1 uur. Prijs: € 15. Als je wilt deelnemen aan deze educatieve wandeling, neem dan contact op met Susan voor meer informatie en om je in te schrijven:  susan.scaledogs@yahoo.com

7 mei 2024: Presentatie van Scale Dogs aan de Nationale Bank van België (NBB)

Op initiatief van het personeel van de NBB en in het kader van de maatschappelijke betrokkenheid van de NBB, is Scale Dogs uitgenodigd om op 7 mei 2024 in de gebouwen van de NBB, om haar missie voor te stellen om geleidehonden op te leiden voor mensen die slechtziend of blind zijn. Het doel van de dag is om fondsen te werven die nodig zijn om de opleiding van onze honden te financieren. De aanwezigheid van onze honden (Taïlou en Ringo) op deze dag zal een echte troef zijn!

12 mei 2024 : May Garden Party at Stonemanor – moederdag

Je bent uitgenodigd op het Stonemanor May Garden Party ondersteund door de BBCA (Brussels British Community Association)!
Datum: Zondag 12 mei – 11u tot 18u
Adres: Stonemanor Everberg, Steenhofstraat 28, 3078 Kortenberg
Geniet samen met ons van een heerlijke dag vol feestelijkheden op de Stonemanor May Garden Party, met de steun van de Brussels British Community Association! Dompel je onder in de charme van de Britse tuinfeestcultuur in een bruisende internationale gemeenschap! Je zult alle specialiteiten kunnen proeven, zoals cream tea, fish & chips, cake…
Mis deze kans niet om het beste van de Britse gastvrijheid hier in België te ervaren. Verzamel je vrienden en familie voor een onvergetelijke dag op de Stonemanor May Garden Party!

25 & 26 mei 2024: Artiestenparcours in Wezembeek-Oppem

Tijdens het artiestenparcours in Wezembeek-Oppem op 25 & 26 mei hopen Susan, vrijwilligster bij Scale Dogs, en Philippe geld in te zamelen voor Scale Dogs. Susan zal haar tugs, activiteitenkussens en snuffelmatten voor honden en katten voorstellen. Philippe zal zijn mozaïekcreaties tentoonstellen: plateaus, lijsten en andere decoratieve objecten. Voor meer informatie over openingstijden, het adres en bestellingen:  susan.scaledogs@yahoo.com

23 juni 2024: stappen voor Scale Dogs in het Meerdaalwoud -wandeling voor iedereen, met of zonder hond

Op zondag 23 juini organiseert ons vrijwilligerscomité “Stappen voor Scale Dogs”!
Er zijn 3 uitgestippelde wandelingen van 4,7 en 10 km. Iedereen is welkom met hond of zonder hond !
Deel deze uitnodiging met uw wandelvrienden, hondenvrienden, familie, buren…
Best vooraf inschrijven zodat we over voldoende drankjes en versnaperingen beschikken.
Van harte dank hiervoor en hopelijk tot de 23e onder een stralende zon !
Ps : er wordt geen individuele begeleiding voorzien
Prijs : 10€/pers (drankje & hapje inbegrepen)- gratis voor kinderen. Inschrijving bij Linda : linda.scaledogs@gmail.com
Betaling op rekening : “Scale Dogs Acties-Actions Scale Dogs” BE53 0625 8839 2053 met communicatie “Naam + stappen voor SD”
Het Vrijwilligerscomité

SAVE THE DATE: 19 oktober 2024 – Cheese & Wine evening