Sla navigatie over

Vacature: Leerling instructeur – Administratieve kracht ter ondersteuning van het instructeursteam.

Scale Dogs is een non-profit organisatie opgericht in 1990. Onze doelstelling is de mobiliteit, de veiligheid en de zelfstandigheid van personen met een visuele beperking te vergroten door het kosteloos ter beschikking stellen van kwaliteitsvolle geleidehonden.. Daarnaast plaatst Scale Dogs sinds enkele jaren hulphonden bij kinderen en jong volwassenen met autisme. Deze honden helpen de kinderen zowel in openbare gelegenheden als in de thuisomgeving. Wij zijn op zoek naar een leerling instructeur die ons instructeursteam zowel operationeel als administratief ondersteunt met doorgroeimogelijkheden tot instructeur.

Is deze job iets voor jou?

Voor deze functie van leerling instructeur is Scale Dogs op zoek naar kandidaten die zich volledig willen investeren.  Het betreft een voltijdse job.  U bent tweetalig Nl/Fr (kennis van het Engels is een plus). U heeft zowel theoretische als praktische kennis van hondengedrag en hondentraining evenals administratieve ervaring.  U heeft een affiniteit met onze doelgroepen en goede communicatievaardigheden waardoor u gemakkelijk contacten legt met derden.  U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, beschikt over een uitstekende lichamelijke conditie en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden een afwisselende functie binnen een klein team. Uw opleiding wordt verzekerd door onze instructeurs.  Scale Dogs is gevestigd in Hoeilaart, vlakbij de Brusselse Ring.

Meer informatie met betrekking tot deze vacature: click hier

Geïnteresseerd?   Stuur dan een uw CV en motivatie naar marianne.slingerland@scaledogs.be.