Sla navigatie over

Geboorte

We zijn blij jullie te informeren dat ons teefje Uka bevallen is van 12 prachtige blonde labrador pups! Zij is bevallen bij onze collega’s van BCG (Belgisch Centrum voor Geleidehonden) waar onze instructrice Sofie alles op de eerste rang heeft kunnen meemaken. De moeder en de pups maken het allemaal heel goed. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de evolutie van dit nest.

Dank aan al onze partners, EBC (European Breeding Cooperative), BCG, onze dierenartsen, CESECAH en Vrienden der Blinden zonder Uka’s pleeggezin van Michèle en onze instructeurs te vergeten die allemaal samen dit mooie avontuur mogelijk hebben gemaakt!

En om te maken dat dit avontuur verder kan gaan, hebben wij nu dringend gezinnen nodig om Uka’s pups op te vangen. De pups uit het nest zullen worden verdeeld over BCG, Scale Dogs en enkele EBC-leden. Wij hopen ten minste 4 pups bij gastgezinnen van Scale Dogs te plaatsen. Als u geïnteresseerd bent om aan dit avontuur deel te nemen en overdag voldoende vrije tijd heeft, kunt u zich aanmelden via de volgende link https://scaledogs.be/geleidehonden/van-pup-tot-geleidehond/de-pup-bij-het-gastgezin/aanmelden-als-gastgezin/.  Ons team is uiteraard bereid om op al uw vragen te antwoorden via info@scaledogs.be of 02/660.77.56